Dobrodošli na web-stranicu Općinskog suda u Puli-Pula, Stalne službe Buje-Buie

 Poštovani posjetitelji, 
   
  Odlučili smo se da Vam u skladu sa svjetskim trendovima rasta i razvoja Internet tehnologija, informatizacijom Ministarstva Pravosuđa koje je pokrenulo Ministarstvo Pravosuđa i ovim putem približimo u komunikaciji, te predstavimo na jednostavan i pregledan način naše djelovanje i usluge.
Ovdje možete saznati više o nama, pratiti rad općinskog suda u Puli-Pula, Stalne službe Buje-Buie, informirati se o našim uslugama za pravne potrebe, ili brzo i jednostavno pronaći upit o željenoj temi .
Nadamo se da ćete u ovom virtualnom obilasku naše web stranice zadovoljiti svoju znatiželju i pronaći potrebe informacije, te dobiti potpuniju sliku o našem radu i uslugama. 

    

    Objavljeni sadržaj po svojoj naravi pretežito su informacije općenite prirode, mogu biti podložne vanjskim utjecajima na koje ovaj sud nema utjecaja, nije nužno uvijek potpun, sveobuhvatan, točan i pravodoban, te ne predstavlja pravni niti stručni savjet. Općinski sud u Puli-Pola ne može preuzeti odgovornost za teškoće do kojih bi moglo doći korištenjem ovih ili s njima povezanih stranica.
Zahvaljujemo na posjeti
.

 U sudu se strankama ne daju pravni savjeti niti sastavljaju tužbe, žalbe i sl., već se isključivo daju obavijesti koje su ograničene samo na podatke o tome u kojem se stadiju postupak nalazi, a daje ih službenik u sudskoj pisarnici. Uvidi u spis vrše se u sudskim pisarnicama.

        Građani i zaposlenici suda za vrijeme boravka u sudu dužni su se ponašati na prikladan način tako da ne ometaju redoviti rad suda i moraju biti odjeveni na prikladan način u skladu s bontonom.  

VAŽNO!!!

     U sudu je strogo zabranjeno unošenje bilo kakvog oružja.

 

 

Obavijesti suda


 

Radno vrijeme Općinskog suda u Puli-Pola, Stalna služba u Bujama-Buie od 01.04.2015.

 

U Općinskom sudu u Bujama-Buie utvrđuje se radno vrijeme za primanje stranaka na slijedeći način: 

 
PARNIČNA, OVRŠNA, KAZNENA te OSTAVINSKA i IZVANPARNIČNA PISARNICA

     primati će stranke: PONEDELJKOM, SRIJEDOM i PETKOM od 8,00 do 10,30 sati.
Navedeno se odnosi na stranke, njihove punomoćnike i druge osobe koje dolaze nepozvane na sud, kao i na davanje telefonskih obavijesti o stanju predmeta i sl. 

ODVJETNICI:
  PONEDELJKOM, UTORKOM, SRIJEDOM i PETKOM od 13,00 do 14,00 sati.